NoviceAljaž v ČF, Daniel v finalu

Na A turnirju dečkov do 12 let se je Aljaž Fugina po dveh zmagah uvrstil v četrfinale turnirja, kjer je bil v dveh tesnih nizih 46 46 boljši Rok Komac, kasnejši finalist.

 

V B turnirju je nastopil Daniel Triantafyllou, grški igralec, ki od apila trenira v LTC. V finalu je bil 46 46 boljši Domžalčen Anej Levpušček. Daniel je dobro formo prikazal že na TE do 12 let na Otočcu, kjer se dobro upiral (46 16) Romunu Stefanu Palosiju.


Čestitamo!
Ekipa LTC


Več

Ženska ekipa in Damir drugi, nastopi na mednarodnih tekmovanjih

Ženska ekipa v sestavi Nina Nagode, Polona Reberšak, Lucie Chrastecka in Sara Sirše je izgubila finalni dvoboj v Mariboru. Ekipa ŽTK Maribor je slavila z rezultatom 3:1. Polona je suvereno premagala Tjašo Šrimpf, Lucie je izgubila proti Evi Zagorac, Nina pa je v odločilnem dvoboju izgubila proti Patriciji Vollmaier. V igri dvojic sta bili v odločilnem nizu boljši Mariborčanki. Navkljub porazu je bil to šele drugi nastop ekipe LTC v ženskem ligaškem tekmovanju in velik uspeh igralk, ekipe in kluba.

 

Damir Sklepič je osvojil drugo mesto na turnirju dečkod do 10 let v Novem mestu. Klara Mustafič se je po zelo dobri igri uvrstila v polfinale MIDI turnirja.

 

Veronika Erjavec je nastopila kot članica državne reprezentance deklic do 14 let. Nastopila je v dveh dvobojih posameznic. Ekipe Slovenije je v prvem kolu izgubila proti Španiji, potem pa premagala Armenijo in Belgijo ter na koncu zasedla 5. mesto v skupini.

 

Na Otočcu sta na Tennis Europe turnirju nastopila Aljža Fugina, ki je žal v prebem kolu priznal premoč Andreju Djuriču (BiH) in grški igralec Daniel Triantafyllou, ki trenira v LTC-ju in je v prevm kolu premagal Maja Vodoviča, v drugem pa izgubil 46 16 proti prvemu nosilcu Romunu Stefanu Palosiju, zmagovalcu TE turnirja v Kopru.

 

Vsem igralcem igralkam čestitamo.
Ekipa LTC


Več

Ženska ekipa za državni ligaški naslov

Ženska ligaška ekipe LTC, ki se je po rednem delu uvrstila na zaključni turnir je v petkovem polfinalnem dvoboju premagala ekipo TK Term Ptuj s 3:1. Nina Nagode je oddali dve igri Marini Baklan, Polona Reberšak je bila s 61 64 boljša od Pie Čuk, Lucie Chrastecka pa si je pri rezultatu 43 rahlo zvila gleženj, se borila do konca, a žal izgubila 64 60. V igri dvojic sta Nina in Polona s 61 62 premagali dvojico Pia Čuk in Tamara Zidanšek. Finalni dvoboj bo v sredo, 26.6.2012 proti ekipi ŽTK Maribor v mestu ob Dravi.

 

Naš trener Uroš Potočnik je nastopil na državnem članskem prvenstvu in bil v prvem kolu boljši od Roka Teraža s 61 61, v drugem pa je izgubil proti Tilnu Žitniku 26 16.

 

Čestitamo!
Ekipa LTC


Več
1... 959697