NoviceKončane TENIŠKE POČITNICE

V petek smo zaključili že tradicionalne LTC Teniške počitnice, katerih se je udeležilo več kot 20 mladih in najmlajših. Od ponedeljka do petka so pridno trenirali na teniškem igrišču, se preizkusili v odbojki na mivki, nogometu, košarki in številnim družabnih igrah. V sredo, ko je bilo najtopleje smo se ohladili v Atlantisu. Skratka, tako otroci kot trenerji smo preživeli čudovit teden.

 

Galerijo fotografij si lahko ogladate na našem FB profilu: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.345897208830543.85855.100002307995425&type=3

 

Vsem se še enkrat zahvaljujemo za udeležbo in vidimo se prihodnje leto.

Ekipa LTC


Več

Sara v finalu Portoroža, Nik končal že v ČF

Sara Sirše je odlično nastopila an OP Portoroža do 16 let. Brez večjih težav se je prebila v polfinale, kjer je po dolgotrajnem dvoboju premagala domačinko Silvijo Perošo 63 16 64. V finali je bila boljša Tjaša Jerše. Sari čestitamo za odlično igro in uvrstitev, kar je dokaz, da je med počitnicami zavzeto trenirala.

 

Na enakem turnriju fantov do 16 let v Ljubljani je Nik Krapež svoje nastope končal v četrtfinalu, kjer je v treh nizih bil boljši Mariborčan Tiko Kovačič.

 

Ekipa LTC


Več

Daniel drugi, Nik v PF, Damir tesno z zmagovalcem

Daniel Triantafyllou je bil drugi na turnirju dečkov do 11 let v Portorožu. Nik Jurjevčič se je uvrstil v polfinale 10-tke, Danir Sklepić pa je tesno izgubil s kasnejšim zmagovalcem. Max Klep je nastopil v MIDI tenisu in se uvrstil v glavni turnir.


Čestitamo!
Ekipa LTC


Več

Zmagi v dvojicah obliž za slabe nastope v igri posameznikov

Sara Sirše in Kaja Emeršič ter Nik Krapež in Nace Ogorevc so zmagovalci turnirja dvojic v kategoriji do 16 let v Kopru. Sara in Kaja sta v finalu v odločilni podaljšani igro premagali Laro Vovk in Laro Glavič, Nik in Zmaga in Nace pa Filipa Zupančiča in Žigo Drobniča, tudi v super tie-breaku. Zmaga Nika in Sare v dvojicah je le obliž na slabši predstavi v igri dvojic, kjer je Nik izgubil že v prvem kolu, Sara pa v četrtfinalu. Upamo, da bo to streznitev za boljše nastope v prihodnje.

 

Anja Turnšek je bila na istem turnirju uspešna v prvem kolu, kjer je premagala Laro Jamšek v treh nizih, potem pa je bila boljša Maja Vengust. Maša Venta se je dobro upirala nosilki Lauri Sefič, saj je izgubila 75 v odločilnem tretjem nizu.


Čestitamo!
Ekipa LTC


Več

Teniške počitnice v avgustu

Letos že tretje leto organiziramo LTC Teniške počitnice, ki bodo letos potekale od 20. - 25. avgusta 2012 od 8. do 16. ure. Teniške počitnice so namenjene otrokom od 8. do 18. leta ne glede na teniško predznanje in športne sposobnosti.

 

Več informacij si preberite TUKAJ.


Več
1... 94959697