NoviceAljaž in Veronika v ČF

Aljaž Fugina je zelo uspešno nastopil na turnirju do 12 let na Ptuju. Po dveh zmagah se je uvrstil v četrtfinale, kjer je tesno izgubil z Mariborčanom Planinškom. Ob tem velja omeniti, da je dan prej zmagal na šolskem prvenstvu Ljubljane, kjer je v finalu v treh nizih premagala Tima Tekavca.

 

Veronika Erjavec je nastopila na turnirju do 16 let v Radomljah, kjer je prav tako v četrfinalu morala priznati premoč kasnejši zmagovalki Pii Brglez. Veronika bo naslednji teden nastopila na Tennis Europe turnirju v Umagu.

 

Čestitamo!
Ekipa LTC


Več

Sara in Nik na Igrah treh dežel

Sara Sirše in Nik Krapež sta zastopala slovensko državno reprezentanco do 15 let, ki je v Celovcu nastopila na Igrah treh dežel. Zmagala sta dva psoamična dvoboja, prav tako je bila zmagovalna ekipa Slovenije, ki je bila boljša tako od Furlanije - Julijske krajine in Koroške. Pri dekletih sta nastopile še Zala Dovnik in Nika Kozar, trener je bil naš Uroš Pootčnik, pri fantih pa še Bor Schweiger Mužar in Jakob Aljaž Kaplja in trener Rok Jarc.

 

Čestitamo!
Ekipa LTC


Več

Vpisujemo teniško šolo in vrtec

Začetek novega šolskega leta je tudi primeren trenutke za izbor športne aktivnosti. Tenis je vsekakor šport, ki vas spremlja celo življenje. Otrokom in mladim pa pomeni družabno, zabavno in zanimivo aktivnost s katero se lahko ukvarjajo bolj ali manj resno. Pri nas ponujamo vse to. Preverite naše programe, pišite na info@ltc.si ali nas pokličite na 041 704 876 ali 041 562 058.


Ekipa LTC


Več

Veronika uspešna na TE turnirju v Kopru

Veronika Erjavec je uspešno nastopila na turnirju Tennis Europe v Kopru, kjer je do četrtfinala premagala Slovenki Mašo Perico in Niko Albreht in osmo nosilko Srbkinjo Laro Kostić.

 

STATISTIKA DVOBOJA

 

V zadnjem dvoboju je izgubila proti prvo postavljeni igralki iz Rusije Evgeniyi Lavashevi.

 

Veronika bo nastopila če dve tedna na enakem turnirju v Umagu, kjer ji je organizator podelil posebno povabilo.

 

Čestitamo.
Ekipa LTC


Več

Nina in Nik uspešna

Nina Nagode se je uvrstila v glavni turnir 10.000 USD turnirja v Trstu. V kvalifikacijah je premagala Eleno Bertoia in Francesco Bernardi, obe iz Italije. v Glavnem turnirju je nastopila nekoliko poškodovana in izgubila proti Italijanki Francesci Fusinato.

 

Nik Krapež kot posojeni igralec nastopa za ekipe TC Ljubljana in je v dvoboju proti Slovanu zabeležil pomembno zmago, ko je treh nizih premagal Sebastjana Goršiča.

 

Čestitamo.
Ekipa LTC


Več