NoviceVeronika do finala na ITF25

Veronika Erjavec se je v madžarskem Kaposvaru uvrstila v finale ITF turnirja z nagrednim skladom 25.000 USD. S tem se bo na WTA j.l. približala meji 500.

 

Na poti do finala je brez izgubljenega niza premagala Bianko Bekefi, Teno Lukas, Dalmo Galfi, Lino Gjorchesko. V finalu je bila boljša Dejana Radanović.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Nika v finalu turnirja v Kranju

Od 13. do 15.9.2019 so dekleta in fantje do 14 let nastopili na turnirjih v Kranju (A) in Kopru (B).

 

Nikolas in Niki Gaber sta obstala v prvem krogu A turnirja, slednji je bil blizu uvrstitvi v drugo kolo. 

 

Pri dekletih je Tita Veronika premagala Eriko Manevsko, potem pa je bila boljša Sara Radikovič. Od Mie Sare je bila 7-5 6-2 boljša Alja Plohl. Odlično je nastopila Nika Završki, ki se je po zmagah nad Lano Hafner, Evo Šifrer, Zalo Vnuk in Karin Dirnbek uvrstila v finale, kjer se bo pomerila z Lijo Mumlek.

 

Na B turnirju v Kopru sta nastopila Lan Lamovšek in Nikola Vukota. Lan je v prvem krogu premagal Gala Slamiča, potem pa je bil boljši Aleks Tomac. Nikola se je po dveh zmaga uvrstil v polfinale, kjer je bil boljši Peter Marn.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Alja do ČF v Mostarju

Alja Belinger je nastopila na ITF turnirju v Mostarju in se uvrstila v četrtfinale.

 

Na turnirju posameznic je najprej premagala Sude Ince, Sumelijo Isić, nato pa je bila boljša Petra Marciko.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

V Pragi Veronika in Nika do polfinala dvojic in ČF posameznic

 

Na 25.000 usd turnirju v Pragi sta se Veronika Erjavec in Nika Radišič uvrstili v polfinale dvojic. Obe sta bili uspešni v kvalifikacijah turnirja posameznic, nato pa je Nika obstala v prvem kolu, Veronika se je uvrstil v četrtfinale.

 

Veronika je najprej premagala Danielo Seguel in Maryno Chernyshovo, nato pa je bila boljša Josephine Maria Julyette Steur. Nika je tesno izgubila proti Ani Sofiji Sanchez 6-1 6-6 2-6.

 

V polfinalu dvojic sta dekleti tesno izgubili proti Suzan Lamens in Marini Melnikovi 2-6 6-4 6-10.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC

 

Veronika je najprej premagala Danielo Seguel in Maryno Chernyshovo, nato pa je bila boljša Josephine Maria Julyette Steur. Nika je tesno izgubila proti 

 

Veronika je najprej premagala Danielo Seguel in Maryno Chernyshovo, nato pa je bila boljša Josephine Maria Julyette Steur. Nika je tesno izgubila proti


Več

Alja do finala v Domžalah

Alja Belinger je nastopila na treh ITF turnirju, ki so v avgustu potekali v Sloveniji.

 

V Kranju se uvrstila v drugo kolo potem, ko je bila boljša od Nine Pihal. V nadaljevanju je bila boljša Noa Krznarić. Z Majo Makorič sta se uvrstili v četrtfinale turnirja dvojic.

 

V Mariboru je ponovila rezultat iz Kranja. Najprej je bila boljša od Eve-Marije Riml, nato pa je priznala premoč Sari Suchankovi. V dvojicah sta se z Ito Habeković uvrstili v četrtfinale. Ta rezultat sta ponovili tudi na naslednjem turnirju v Domžalah.

 

Na turnirju v Domžalah (4.kategorija) je morala začeti v kvalifikacijah, nato pa do finala premagala Saro Mikaca, Hano Sokolovć, Denise Hrdnikovo, Taro Katarino Milič in Ito Habenović. V finalu je bila Francozinja Nina Radovanović bolj sveža.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več
123456... 97