NoviceBrez drugego kola v Kranju

Na OP turnirju deklet do 16 let so Nika Završki, Mia Sara Ribnikar in Tita Veronika Jurak obstale v prvem kolu glavnega turnirja. Od Nika je bila v dveh tesnih setih boljša Lara Flerin, Mio Saro je premagal Nala Kovačič, Tita pa je izgubila v treh nizih z Kajo Najzer.

 

Ekipa LTC


Več

Tay do drugega kola na finalnem turnriju

V Mariboru sta na finalnem turnirju dečkov do 12 let nastopila Jan Vodnik in Tay Klep. Za Jana je bil usoden Deasy Dejan. Tay je  bil v prvem kolu uspešen in je premagal Marka Laubiča, potem pa je bil boljši Žiga Šeško.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

NIka do ČF in finala v dvojicah

Nika Radišič se skupaj s Sabino Lino na ITF25 v Brnu uvrstila v četrtfinala turnirja dvojic. Še večji uspeh sta z Nino Potočnik dosegli v Szekesfehervarju, kjer sta se na ITF100 uvrstili v finale.

 

Na Madžarskem sta najprej premagali dvojico Chwalinska-Cocciaretto, nato Bara-Jani in Bondar-Galfi. V finalu sta bili boljši Garcia-Perez in Stollar.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Nik v glavni turnir ITF-a v Baru

Nik Jurjevčič je po daljšem tekmovalnem odmoru dobro nastopil na ITF turnirju v Baru. Po dveh zmagah se je uvrstil v glavni turnir, kjer je bil boljši Črnogorec Danilo Raičević

 

Ekipa LTC


Več

Alja samo do PF na mastersu do 18 let

Alja Belinger je nastopila na zaključnem turnirju do 18 let v Kopru. V dokaj slabi zasedbi je po zmagi nad Lano Egart, napričakovano izgubila proti Pii Mariji Rebec.

 

Ekipa LTC


Več
12345... 97