NoviceAlja do polfinala DP18

Alja Belinger se je uvrstila v polfinale džavnega prvenstva deklet do 18 let. Niku Jurjevčiču je uspel preboj v drugo kolo, Luka Houška je obstal v prvem kolu glavnega turnirj, Žiga Lepin v kvalifikacijah.

 

Alja je na poti do polfinala premagala Isabelo Ogris, Lijo Mumlek in Pijo Poglajen. V polfinalu je bila v treh nizih boljša Tjaša Klevišar.

 

Nik je najprej premagal povratnika Tistana Flandra, potem pa je bil premočan Sebastian Dominko. Luka se je iz kvalifikacij prebil v glavni turnir, potem pa je bil boljši Marcel Žnuderl. Žiga se po dolgem tekmovalnem odmoru še ni znašel.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Naši dečki na B turnirju

Lan Lamovšek, Jan Vodnik in Tay Klep so nastopili na B turnirju do 14 let v Ljubljani. Lanu se je uspelo prebiti v drugo kolo. Tay in Jan sta obstala v prvem.

 

Ekipa LTC


Več

Tina Neža v GT, Mia Sara v 2.kolo, Ana do PF na B

Tina Neža Oblak se je na turnirju do 14 let v Mengšu prebila iz kvalifikacij v glavni turnir, Mia Sara Ribnikar je bila uspešna v glavnem žrebu, Ana Kucler se je uvrstila v polfinale B turnirja na LTA.

 

Tina Neža je odlično nastopila v kvalifikacijah, v glavnem pa je bila boljša Katarina S. Mrvar. Mia Sara je bila uspešnejša od Ele Bassanes, potem pa jo je po dobri igri premagala Pia Petelinšek.

 

Ana se je po 3 zmagah uvrstila v polfinale B turnirja. Anja Završki je obstala v prvem kolu.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Veronika do polfinala v Italiji

Veronika Erjavec je nastopila na dveh turnirjih, prvi je bil serije ITF15, kjer se uvrstila v polfinale, na drugem - serije ITF25 pa je obstala v polfinalu.

 

Na poti do polfinala je Veronika premagal tri Italijanke, in sicer Mario Mashi, Valentino Losciale, Federivo Bilardo. V polfinalu je bila boljša Italjanka Nicole Fossa Huergo.

 

Skupaj s Tamaro Malašević sta se uvrstili v polfinale turnirja dvojic.

 

Na turniju ITF25 je bila Veronika boljša od Darie Lavrichenko, v drugem je bila premočna Francizinja Destinee Martins.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Nika osvojila turnir dvojic v Turčiji

Nika Radišič je nastopila na dveh tekmovanjih vITF15 v Turčiji. Na prvem turnirju je obstala v prvem kolu, na drugem pa v drugem kolu glavnega turnirja. Nika je bila zelo uspešna v dvojicah, saj sta z Johano Markovo osvojili turnir dvojic.

 

V finalu sta premagali navezo Ipek Oz in Viztoryo Petrnenko.

 

Na prvem turnirju posameznic je bila v prvem krogu premočna Japonka Shiho Akita. Na drugem turnirju je bila Nika najprej boljša od Dorke Drahote Szabo, v drugem pa je bila uspešnejša Rusinja Anna Chekanskaya.

 

Čestitamo!

 

Ekpa LTC


Več
1234... 97