NoviceAnže do ČF B turnirja

Na turnirju do 16 let so v Mangšu nastopili Tita Veronika Jurak, Nika Završki, Martin Topič in Anže Pajer Stanič.

 

Martinu se je uspelo uvrstiti v glavni turnir, kjer je bil v prvem kolu boljši od Marka Retlja, potem pa je izgubil z Nikom Mikovičem. Tita n Nika sta bili uspešni v prvem kolu, potem pa sta bili premočni Pia Rebec in Eva Muller Uhan.

 

Do četrtfinala B turnirja se je prebil Anže, ki je premagal Lenarta Renerja in Andraža Novaka. V četrtfinalun je bil boljši Matic Hribar.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Lana do finala B

a turnirjih dečkov in deklic do 12 let so nastopili Eva Ribič, Lana Pleskovič, Tay Klep in Jan Vodnik. Do finala B turnirja deklic se je prebila Lana.

 

Jan in Tay ste se poslovila že v prvem kolu A turnirja dečkov. Od Taye je bil boljši Mark Bečirovič Novak, Jana je premagal Mihael Kušer Stojakovič.

 

Eva je nastopila na A turnirju. V prvem kolu je bila boljša Sara Mihelčič.

 

Do finala B turnirja se je prebila Lana, ki je bila na poti do finala boljša od Lare Pogorevc, Kulije Ivanc in Leticije Pipan. V finalu je bila boljša Karolina Trnovski.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Alja polfinalistka članskega DP

Alja Belinger, Žiga Lepin, Luka Houška Nik Jurjevčič in Domen Korelc so nastopili na članskem državnem prvenstvu v Medvodah.

 

Alja se je po zmagah nad Hano N. Bečirović in Urško Velec uvrstila v polfinale. Tam je bila ponovno boljša Tjaša Klevišar. Alja je imela v drugem nizu gem žogo za vodstvo 5-2. Na koncu je bila Tjaša boljša 63 64.

 

Nik je v kvalifikacijah premagal Vanjo Joksoviča, potem pa je bil premočan Bor Srtna, čeprav je Nik zelo dobro začel dvoboj. Od Žige je bil bočjši rutiner Ernest Pušnik in sicer 10-5 v odločilnem nizu. Tudi Luka je izgubil v podaljšani igri, kjer je bil boljši Enej Berghaus z 10-4. Domnu se je uspelo z zmago nad Majem Tomcem uvrstiti v glavni turnir, kjer pa zaradi zdravstvenih omejitev ni nastopil.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Anže skozi kvalifikacije v GT

Anže Pajer Stanič se je po odličnih nastopih v kvalifikacijah uvrstil v glavni turnir dečkov do 14 let v Celju. Za vstop v gavni turnir je prvič premagal Iana Safranova. V glavnem turnirju je bil v prvem kolu v treh nizih boljši Nejc Vrabl.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Mia Sara in Ava na OP14 v Kranju

Mia Sara Ribnikar in Ava Beltram sta nastopili na finalnem turnirju deklet do 14 let v Kranju. Ava je obstala v zadnjem kolu kvalifikacij, kjer je bila boljša Ela Bassanesa. Od Mie Sare pa je bila boljša Pia Petelinšek.

 

Ekipa LTC


Več
123... 97