Novice

Ženska ekipa in Damir drugi, nastopi na mednarodnih tekmovanjih

Ženska ekipa v sestavi Nina Nagode, Polona Reberšak, Lucie Chrastecka in Sara Sirše je izgubila finalni dvoboj v Mariboru. Ekipa ŽTK Maribor je slavila z rezultatom 3:1. Polona je suvereno premagala Tjašo Šrimpf, Lucie je izgubila proti Evi Zagorac, Nina pa je v odločilnem dvoboju izgubila proti Patriciji Vollmaier. V igri dvojic sta bili v odločilnem nizu boljši Mariborčanki. Navkljub porazu je bil to šele drugi nastop ekipe LTC v ženskem ligaškem tekmovanju in velik uspeh igralk, ekipe in kluba.

 

Damir Sklepič je osvojil drugo mesto na turnirju dečkod do 10 let v Novem mestu. Klara Mustafič se je po zelo dobri igri uvrstila v polfinale MIDI turnirja.

 

Veronika Erjavec je nastopila kot članica državne reprezentance deklic do 14 let. Nastopila je v dveh dvobojih posameznic. Ekipe Slovenije je v prvem kolu izgubila proti Španiji, potem pa premagala Armenijo in Belgijo ter na koncu zasedla 5. mesto v skupini.

 

Na Otočcu sta na Tennis Europe turnirju nastopila Aljža Fugina, ki je žal v prebem kolu priznal premoč Andreju Djuriču (BiH) in grški igralec Daniel Triantafyllou, ki trenira v LTC-ju in je v prevm kolu premagal Maja Vodoviča, v drugem pa izgubil 46 16 proti prvemu nosilcu Romunu Stefanu Palosiju, zmagovalcu TE turnirja v Kopru.

 

Vsem igralcem igralkam čestitamo.
Ekipa LTC

Vse novice >>