Novice3 igralci, 1 evropsko, 1 klub

Nik Jurjevčič, Jovan Ilić in Lazar Milićević so trije naši igralci, ki bodo letos nastopili tako na evropskem posamičnem kot tudi ekipnem prvenstvu. Trenirajo v istem klubu, vsak pa bo na EP zastopal svojo državo. Ob tej priložnosti čestitamo vsem igralcem in igralkam, njihovim staršem ter trenerski ekipi: Maretu, Saši, Urošu, Aljoši, Srečotu, sparing partnerjem (Marku, Blažu…) in fizioterapevtom Gašperju, Dubravku in Dasotu.

 

Ekipa LTC


Več

Veronika v Prokuplju do novih točk

Veronika Erjavec je po uspešnem nastopu na Sredozemskih igrah, ponovno zaigrala na ITF turnirju serije 15. Po treh uspešnih nastopih se je uvrstila v polfinale, kjer je bila boljša Iva Bošković.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Nik do ČF v Šentjurju

Nik Jurjevčič je v sklopu priprav na evropsko posamično in ekipno prvenstvo nastopil na turnirju do 18 let v Šentjurju. Po dveh zmagah se uvrstil v četrtfinale, kjer je bil boljši Maj Tomac.

 

Ekipa LTC


Več

Nejc v PF Celja, Mark zmagovalec B

Val Novak, Martin Topič in Nejc Žunič so nastopili na dobro zasedenem turnriju OP Celja v kategoriji fantov do 16 let. Nejcu se uspelo uvrstiti v polfinale. Martin in Val sta žal obstala v prvem kolu, za prvega je bil usoden Jurij Maj Miklavec, za drugega Miha Kastelec.

 

Nejc je na poti do polfinala premagal Maj Najvirta kolariča in Simona Javorška, potem pa je imel Jan Dimitrijevič nekoliko več moči v tretjem nizu.

 

Mark Bole je po 4 zaporednih zmagah osvojil B turnir na Max klubu v Ljubljani. V finalu je bil prepričljivo boljši do Elvisa Ramiča.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC 


Več

Veronika bronasta na SI

Veronika Erjavec je osvojila bronasto kolajno na Sredozemskih igrah v španski Tarragoni. Na poti do 3.mesta je najprej premagala Grkinjo Rmmanouelo Antonaki, Španko Marino Bassols Ribera (442) in Tunizijko Chiraz Bechri (775). V polfinalu je bila v treh nizih boljša 189. igralka na svetu Francozinja Fiona Ferro. V tekmi za odličje je  Veronika po zaostanku 2-6, zaigrala še bolje in premagala 577. igralke na WTA j.l. Italjanko Lucijo Bronzzeti 64 63.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več
123... 77