NoviceUspele jesenske kondicijske priprave

Od sobote, 27.10. do torka, 30.10.2018 so potekale jesenske kondicijske priprava igralcev in igralk LTC. Priprav se je udeležilo več kot 25 tekmovalcev in tekmovalk, ki so začeli dan z ogrevanjem, treningom aktivacije, hitrosti in agilnosti, nadaljevali s prilogojenim teniškim treningom in zaključili s treningom moči, preventive in gibljivosti. Priprave so vodili: Saša Maraz, Tine Ritter, Dominik Senica, Uroš Potočnik, Aljoša Nipič, Srečko Završki in Aleš Filipčič.


Več

Veronika do prve zmage na ITF25

Veronika Erjavec se je po uspešno opravljenih kvalifikacijah na ITF 25.000 usd turnirju v Santa Margherita di Pula, uvrstila v drugo kolo turnirja in s tem osvojila 3 nove točke za WTA j.l.

 

V zadnjem kolu kvalifikacij je suvereno s 63 62 premagal Leo Bošković in se ji odolžila za zadnji poraz. V glavnem turnirju je bila boljša od Italjanke Angelica Morateli, ki je na WTA j.l. uvrščena okoli 400.mesta. V drugem kolu je bil v  dveurnem dvoboju boljša, kasnješa finalistka, Rusinja Polina Leykina.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC

 


Več

Nika do ČF v Turčiji

Nika Radišič je nastopila na ITF 15.000 usd turnriju v Turčiji in se uvrstila v četrtfinale. Na poti do tam je bila boljša od Holly Staff in Vasillisa Aponasenko. 

 

Nato je bila boljša Čehinja Johana Markova, ki zaseda 606. mesto na WTA j.l.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC

 

 


Več

Veronika brez točk v Španiji

Veronika je nastopila na dveh ITF 25.000 usd turnrijih v Španiji ter ostala brez točk. V Sevillji je bila boljša Maltežanka Helen Pellicano, v Roja de Turia pa Ronunka Oana Georgeta Simon.

 

Ekipa LTC


Več

Alja zmagovalka in polfinalistka na zaključnem turnirju

Alja Belinger je nastopila na dveh zaključnih turnrijih TZS. V kategoriji deklet do 16 let bila prva, v mladinski se je uvrstila v polfinale.

 

Na poti do zmage je Alja najprej premagala Aeo Bubek, Tjašo Klevišar in Taro Gorinšek. V kategoriji deklet do 18 let je "obrnila" skoraj izgubljeno srečanje in premagala Katarino Taro Milić z 26 75 63. V polfinalu je bila boljša kasnješa zmagovalka Liam Benedejčič.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC

 

 


Več
123... 81