NoviceNiki ČF in zmaga v dvojica, Mia v PF B turnirja

V Kopru so od 27.-30.4.2019 nastopali naši igralci in igralke do 14 let. Nastopili so Martin Topič, Nikolas Car, Niki Gaber Bole in Nejc Tršek pri fantih ter Tina Neža Obalk, Mia Sara Ribnikar in Nika Završki pri deklicah.

 

Fantom žreb ni bil ravno naklonjen. Od Nikolasa je bil boljši drugi nosilec Jani Retelj, Martin je po treh napetih nizih priznal premoč janu Bukovcu, od Nikija Gabra pa je bil boljši Marko Požonec. Nejc je obstal v zadnjem krogu kvalifikacij za A turnir.

 

Pri deklicah je Tina Neža naletela na staro znanko, Niko Por, Nika pa se je po zmagi na Evo Šifrer in Karin Dirnbek uvrstila v četrtfinale. Tam je bila boljša v treh nizih boljša Pia Petelinšek. Mia Sara se je v B turnirju po zmagi and Lano Jurič uvrstila v polfinale, tam je priznala premoč Špeli Rijavec.

 

Nika skupaj s Koprčanko Julijo Bogatin osvojila turnir dvojic.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC

 

 


Več

Veronika do PF in zmage v dvojicah

Veronika Erjavec je po 4 mesečni turnirski abstineci ponovno nastopila na turnirju ITF World Tennis Tour v Tabarki (Tunizija).

 

Na prvem sta z Nefiso Berberović osvojili turnir dvojic. Na drugem pa se je uvrstila v polfinale posameznic, kjer je bila s 7-5 7-5 boljša Rancozinja Emeline Dartron.

 

Na drugem turnirju sta v dvojicah obstali v polfinalu. V igri posameznic se je Veronika po zmagah nad Mario Tanasescu, Adithyo Karunaratne in Alexando Damaschin uvrstil v polfinale turnirja posameznic.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Tay finalist, Jan polfinalist na B turnirju

Na igriščih TD Slovana so nastopili Anže Pajer Stanič (A), Ava Beltram (A), Jan Vodnik (B) in Tay Klep (B).  Tay se je uvrstil v finale, Jan pa je bil polfinalist.

 

Anže in Ava sta obstala v prvem kolu. Od Anžeta je bil boljši Leon Šmarčan. Ava se je dobro upirala Aljia Senica.

 

Jan se uvrstil v polfinale, kjer je bil z 6-2 6-1 boljši Dejan Desy. Tay je bil finalist. Tudi za njega je bil z rezultatom 6-0 7-5 usoden Dejan.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Tay polfinalist na 11-tki

Tay Klep je nastopil na turnirju dečkov do 11 let na ljubljanskem Z klubu. Osvojil je 3.mesto.

 

V polfinalu je bil boljši Lan Konečnik.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

NIka do zmage posamezno in v dvojicah

Nika Radišič je od 26.3. do 7.4.2019 nastopila na dveh ITF turnrijih serije ITF World Tennis Tour. Na dveh turnirjih je osvojila turnir posamezniv in dvojic.

 

V igri posameznic se je na prvem uvrstila v četrtfinale in skupaj z Johano Markovo pa sta osvojili turnir dvojic. 

 

Na drugem turnirju pa sta z Johano izgubili v prvem kolu, Nika pa je potem osvojila turnir posameznic. Na poti do zmage je bila boljša od Sapfo Sakellaridi, Vassilise Aponasenko, Valery Urzhumova, Lise Ponomar in Yuki Naito.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več
123... 88