NoviceVeronika do PF in dveh finalov dvojic v Prokoplju

Veronika Erjavec je nastopila na dveh ITF 15.000 usd turnirjih v Prokuplju na jugu Srbije. Skupaj z Nefiso Berberović sta osvojili dve drugi mesti v dvojicah, Veronika pa se je na drugem turnirju uvrstila v polfinale.

 

Na drugem turnirju je v igri posameznic Veronika premagala Bojana Klincovo, Nefiso Berberovič in Petio Arshinkovo. V finalu je bila boljša Avstralka Seona Mendez. 

 

Na prvem turnirju sta bili v finalu boljši Ipek Oz in Mellis Sezer, na drugem pa Darya Astakhova in Laura Svatikova.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC

 

 


Več

Nika Završki v tretjem kolu TE Portoroža

Nika Završki in Tita Veronika Jural sta nastopili na Tennis Europe turnriju v Portorožu. Nika se je uvrstila v tretje kolo, Tita je obstala v prvem.

 

Nika je premagala Gulio Solari in potem še Petro Koszo. Potem je bila boljša Maša Viriant. Od Tite je bila boljša Milana Dejanović.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Nika do polfinala v Budimpešti, Veronika v PF dvojic v Trbižu

Nika Radišič se je uvrstil v polfinale 15.000 usd turnirja v Budimpešti. Veroniki  ni uspela uvrstitev v glavni turnir na 25.000 usd turnirju v Trbižu.

 

V Budimpešti je bila Nika boljša od Seone Mendez, Katarine Kuzmove in Satsuki Takamuro. V polfinalu je bila uspešnejša Slovakinja Chantal Skamlova.

 

V Trbižu se je Veronika poskusila na 25.000 usd turnirju. V kvalifikacijah posameznic je bila boljša Egipčanka Sandra Samir. V dvojica sta se s Kristino Novak uvrstili v polfinale, kjer sta bili 12-10 v podaljšani igri boljši Gloria Cesci in Rasheeda McAdoo.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Martin do ČF v Celju

Na OP Celja do 14 let so nastopili Nikolas Car, Nika Gaber Bole in Martin Topič. Martine se je uvrstil v četrtfinale.

 

Niki in Niklas sta v prvem kolu naletala na nosilce in tam tudi obstala. Martin je po solidnih predstavah proti Benjamin Boreliniju in Borisu Barjaktareviću napredoval v četrtfinale. Tam je brez prave igre in pristopa izgubil proti Milošu Bogunoviću. Navkljub slabi predstavi, je prikazal dve dobri predstavi.

 

Mia se je po zmagah nad Michelle Pernat uvrstila v drugo kolo. Nika je tja napredovala brez boja. Potem sta bili boljši Laar Flerin in Nala Kovačič.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Alja do ČF v Nišu

Alja Belinger se je uvrstil v četrtfinale ITF turnirja v Nišu. Na poti do tja je bila boljša Tare Dakić, Michelle Wetherall in Lucije Ćirić Bagarić. V četrtfinalu je bila boljša Srbkinja Lola Radivojević.

 

Na turnirju v Banja Luki je Alja v dveh tesnih nizih izgubila proti Srbkinji Andjeli Vidović.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več
123... 92