NoviceLazar do ČF in finala dvojic

Lazar Milićević je po petmesečni odsotnosti s teniških igrišč ponovno nastopil na ITF turnirju četrte kategorije v Luksemburgu. V prvem kolu je bil najprej uspešen proti domačinu Alexandru Marinovu, nato proti 331. igralcu na svetovni mladinski jakostni lestvici Francozu Amaury Raynelu. V četrtfinalu je bil vztrajnejši Nemec Jeremy Schifris. S soigralcem Roye Tabetom iz Libanona sta se uvrstil v finale dvojic, kjer sta bila bolj uigrana Čeha Daniel Siniakov in Adam Jurada.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTA


Več

Nika v Turčiji

Nika Radešič je nastopila na prvem od dveh načrtovanih ITF turnirjev serije 15.0000 usd. V prvem kolu je bila boljša od Japonke Sakure Hosogi. V druge kolu je odlično začela in dobila prvi niz 6-0, potem pa bila Italjanka Camilla Scala boljša v naslednjih dveh nizih, 6-4 in 6-1.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTA


Več

Nejc osvojil turnir do 16 let

Na OP fantov do 16 let v organizaciji TA Breskvar sta nastopila Max Klep in Nejc Žunič. Max je v prvem kolu premagal Jako Goloba, Nejc pa Gordana Mileusniča, potem sta se pomerila v klubskem dvoboju. Uspešnejši je bil Nejc, ki je potem nadaljeval zmagovito pot. Uspešen je bil proti Simonu Javoršku, Sebastianu Dominku in v finalu Boru Artnaku. S tem je izpolnil enega od ciljev, da osvoji enega od turnirjev fantov do 16 let.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTA


Več

Nik v finalu Velenja

Na turnirju fantov do 18 let v Velenju so nastopili Nik Jurjevčič, Filip Kaljevič, Max Klep in Luka Houška. Luke je bil v prvem kolu uspešen proti Luku Hedžetu, potem pa je bil boljši Klemen  Tašner. Max je v prvem kolu uspešnejši proti Maju Pavletiču, nato je bil boljši Miha Kastelec. Filip je najprej premagal Tima Trnovca, Jako Protič Žaklja in Luko Nickelj Koželja. V polfinalu je bil v treh nizih boljši Miha Vetrih. Nik je bil najprej boljši od Tita Škerlavaja, Jana Japlja, Dana Slapnik Trošta in Klemna Tašnerja. V finalu je bil v treh nizih boljši Miha Vetrih.

 

Čestitamo

 

Ekipa LTA


Več

Luka in Nejc na članskem obstala v prvem kolu

Na OP Max Ljubljana sta na članskem turnirju nastopila Nejc Žunič in Luka Houška. 

 

Luka je nastopil proti drugemu nosilcu Domnu Gostinčarju in prikazal dobro igro. Nejc se dobro upiral Tinu Krstuloviču. Oba sta navkljub prikazani dobri igri, poslovila v prvem kolu.

 

Ekipa LTA

 


Več
123... 86