NoviceNika tudi letos članica ekipe za pokala Federacij

Nika Radišič bo tudi letos zastopala Slovenijo v Pokalu Federacij, ki bo od 6. do 10. febraurja nastopala v prvo evro-afriški skupini Veliki Britaniji. V ekipi bodo polege Nike še Dalila Jakupovič, Kaja Juvan in Nina Potočnik.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Nejc v finalu OP16 v Medvodah

Nejc Žunič, Max Klep in Val Novak so nastopili na odprtem prvenstvu Medvod do 16 let. Val se je prebil skozi kvalifikacije in obstal v prvem kolu, Max se uvrstil v četrtfinale, Nejc pa je bil finalist.

 

Od Vala je bil boljši Maj Premzl, čeprav je Val dorbo začel in celo povedel 3-2. Max odigral dobro, premagal je Jako Tomažina in Maria Španiča. V četrtfinalu je na začetku zaostajal, potem povedel 5-4, pa vendar izgubil prvi niz 7-6. Sebastian Dominko je bil boljši 7-6 6-2. Nejc je imel do finala največ težav proti Aljažu Kirbišu. V finalu je bil Dominko boljši 3-6 6-7.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Tay v glavni A, Jan v ČF B turnirja

Na finalnem turnirju do 12 let so nastopili Eva Ribičič, Tay Klep in Jan Vodnik. Eva je nastopila v Mariboru in bila v prvem kolu prosta, potem pa je bila boljša Kaja Kadak Ocvirk. Tay se uvrstil iz kvalifikacij v glavni turnir A, kjer je bil boljši Peter Marn. Jan je nastopil na B turnirju in se po zmagi nad Markom Hanžičem uvrstil v četrtfinale, kjer je bil boljši Mark Bečirovič.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Nika v polfinalu v Velenju

Mia Sara Ribnikar, Tita Veronika Jurak in Nika Završki so nastopile na OP turnirju v Velenju. Martin Topič, Nikolas Car in Niki Gaber Bole pa v Celju. Nika se je uvrstil v polfinale, Niki v četrtfinale.

 

Mia in Tita sta žal izgubili v prvem kolu proti objektivno boljšim tekmicam. Nika pa aj na poti do polfinala premagal Isabele Ogris, Niko Por in Evo Šifrer. V polfinalu je bila boljša Anamari Žnuderl.

 

Od Martina je bil v prvem krogu boljši Marko Čačkov, Nikolas Car je premagal Mha Ernsta. Nikija je v četrtfinalu zaustavil prvi nosilec Mark Lunder, do tam pa je premagal nosilca Carla Angelija in Klemna Škorjanca.

 

Čestitamo!

 

Ekipa LTC


Več

Nik prvi, Lazar drugi na OP18

Na turnirju do 18 let, ki je potekal v organizaciji Šport +,so nastopili Luka Houška, Lazar Milićević in Nik Jurjevčič. Uvrstila sta se v finale, kjer je Lazar dvoboj predal.

 

Luka je odigral dober dvoboj, a izgubil proti Tilnu Kovaču 3-6 5-7. Od dvobojev, ki so izstopali velja omeniti tekmo Nika in Luna Obrula ter Lazarjev dvoboj z razpoloženim Davidom Cepakom.

 

Sicer pa so fantje pokazali napredek glede na nastope na članskem turnirju v Krškem.

 

Četitamo!

 

Ekipa LTC


Več
123... 85